vrijdag 1 februari 2019

Een actieve zomer(vakantie)!

Montgenèvre is door de zuidelijke ligging in de Alpen een prachtige zomerbestemming net achter Briancon, aan de Italiaanse grens (Sestrière). Je kan er natuurlijk, met 100-den kilometers aan bewegwijzerde paden, perfect wandelen, maar Montgenevre profileert zich vooral als paradijs voor de mountainbiker onder u, met bikeparks en vele downhill mogelijkheden!
 
Verder natuurlijk een rodelbaan en natuurlijk een klimpark. Er is een uitdagende golfbaan met 9 holes in Frankrijk en 9 holes in Italië. Er zijn twee maneges, 1 in de vallei en 1 boven in de bergen waar je onder begeleiding excursies de bergen of de bossen in kunt maken.
De vissers onder u kunnen zowel op/aan het meer als de rivier terecht, vergunningen zijn in alle maten en soorten verkrijgbaar. 12 tennisbanen zorgen ervoor dat u op elk gewenst moment een baan kunt huren. Een uitdagende wandeling maakt u aan de andere kant van de grens in Italië over eindeloze touwbruggen met prachtige uitzichten (maar je moet geen last hebben van hoogtevrees...). Wat verder nog? Go-karting, quad biking, zip wires... Bij de lokale office du tourisme kunt u passen verkrijgen waarmee u gratis toegang heeft tot heel veel activiteiten! Voor een dagje stad rijdt u in een goed uur naar de prachtige Italiaanse stad Turijn!
En misschien wel het allerleukste van alles? Super betaalbare zo'n luxe appartement met zwembad en Wellness!
https://www.outvakantiehuizen.nl/web/out.web/hsnw/park2.htm?t=nl&l=F&p=650 #vakantiepark, #zwembad, #Frankrijk, #Alpe

n, #bergen, #mountainbiken, #golf, #vissen, #klimmen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten