vrijdag 10 april 2015

Visvakantiehuizen: Top 7 van de beste OUT! Vislocaties!

Belofte maakt schuld. Een overzicht van de mooiste, beste vislocaties van OUT! Vakantiehuizen. Nou moet ik een beetje eerlijk zijn. Ik weet echt heel veel over vakantiehuizen, maar eigenlijk weet ik verdomd weinig van vissen... Lekker op m'n bord met een glaasje droge witte wijn, dat wel. Maar gelukkig heb ik de beschikking over een heel netwerk van eigenaren, lokale beheerders en vooral ook klanten die fanatieke sportvissers zijn en veelvuldig gebruik maken van onze Vis-Vakantiehuizen. En blijkbaar zijn vissen behalve om te eten vooral ook om over te praten...

Op nummer 1: Vissen vanuit eigen tuin in Friesland! 

In het dorpje Gaast aan het IJsselmeer staat een zeer gerieflijk vakantiehuis waarbij de tuin grenst aan de vaart. In de tuin heeft u dus uw eigen visstekkie waar het volgens onze klanten al weer 16 jaar heel goed vissen is op baars, voorn, brasem en zeelt. Voor de afwisseling steekt u de dijk een keer over om te vissen in het IJsselmeer!

Het viswater
De Vaart

Op nummer 2: Vissen in het grootste zoetwaterviscentrum van Europa!
Als ze ergens alles van vissen weten, dan zou dat hier moeten zijn, op Pescalis, het grootste zoetwatervis centrum van Europa, in de Poitou-Charante (Atlantische kuststreek in Frankrijk). Meerdere vismeren, waarvan de grootste 21 ha., zoetwatervis, karpers en  ook roofvissen (no kill), vissen vanaf de kant, boot, floattube, verder een viswinkel, groot aquarium. Op het terrein 34 bungalows voor visliefhebbers!
 

Op nummer 3: Vissen in het Lough Mask, Mayo, Ierland

Heerlijk privé vakantiehuis aan het Lough Mask in county Mayo in Ierland. Beroemd vanwege z'n bruine forel. De verderop wonende eigenaar weet alles van vissen en verhuurt u ook een boot.

Op nummer 4: Vissen in Duitsland, aan de rivier de Our vanuit eigen tuin!

De Our biedt een ruim assortiment aan vis, van vlagzalm, forel, snoek en  baars tot barbelen en kopvoorn. Het magnifieke is hier dat u vanaf uw vakantiehuis zo de aflopende tuin inloopt naar de rivier. De tuin is voor de overige gezinsleden ook een heerlijke plek om te verblijven!

Op nummer 5: Op de camping in België met visvijver 

De chalets en mobile homes van OUT! Vakantiehuizen staan aan de rand van dit avontuurlijke recreatiepark, mooi net aan de zijde van de zeer goed gevulde visvijver! Lekker dicht bij huis!
Vissen op de camping
Visvijver op een camping in België

Op nummer 6: Vissen aan de Lot in Frankrijk  

Deze vislocatie is dan weer wel echt voor de stoere vissers onder u. De Lot herbergt namelijk nogal wat van die flinke watermonsters zoals de snoek, karper en de meerval. Ik was in ieder geval onder de indruk... Heerlijk huis direct aan de rivier met uw eigen visboot direct voor de deur. Overigens hebben wij aan de Lot nog wel enkele vakantiehuizen. Meld u zicht gerust even op info@outvakantiehuizen.nl

Snoek, meervallen en karpers in de Lot
Monsters uit de Lot!Op nummer 7: Vissen in Zuid Engeland! 

Magnifieke vakantiehuis in Kent (net aan de andere kant van het kanaal). Naast het huis ligt direct een diepe vijver, maar het is het is het gigantische stuwmeer Bewl Water dat dit een top vislocatie maakt. Voor de forelvissers onder u. Let wel even op het seizoen!
Vissen in Kent op Bewl Water
Vissen op Bewl Water

Vissen in Engeland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten