maandag 11 mei 2015

OUT! Vakantiepark Provence

Natuurlijk zijn wij van OUT! de specialist als het gaat om een echt huis, een echt vakantiehuis. Grote en kleine privévakantiehuizen in Nederland  en de rest van Europa worden speciaal voor u geselecteerd. Op wens hebben wij dat aanbod uitgebreid met een mooie selectie OUT! Vakantieparken. Nee, geen grote commerciële complexen waar de slagboom achter u dicht gaat en u de rest van uw vakantiebudget op het park besteedt. Onze vakantieparken liggen in het verlengde van de zo gewaardeerde privévakantiehuizen, en zijn dus kleinschalig, uniek, betaalbaar en liggen op de mooiste plekjes. En dan natuurlijk een zwembad en speeltoestellen voor de kinderen, maar zonder dat het een waar attractiepark wordt.

Nu mijn kinderen richting de tienerleeftijd gaan, heb ik al van heel wat van die parkjes zelf mogen genieten als klant. Tel daar mijn inkoop en controle bezoekjes bij en ik heb de meeste OUT! Vakantieparken ondertussen wel persoonlijk mogen ervaren.

Vrienden van mij gingen dit jaar voor de 3e keer in de meivakantie naar een OUT! Vakantiepark in de Provence- Côte d'Azur. Dat bevalt ieder jaar weer prima, dus leek het ons een goed idee omdat ook eens te proberen. Daar kwam dan nog bij dat OUT! samen met het OUT! Vakantiepark Provence een prachtige meivakantie actie had, dus een kansje om niet te laten lopen.

OUT! Vakantieaprk Provence
Riante overdekte terrassen
1200km. rijden, dat wel. Maar in de meivakantie geen zwarte zaterdagen, dus zowel de heen- als de terugweg was het goed te doen. Veel Nederlanders onderweg, dat wel. Op 20km uit de kust liggen, net in het rustige achterland op een helling met denne- en olijfbomen, verscholen in het groen, de houten chalets. Misschien niet groot, maar de ruime overdekte terrassen zijn in zo'n klimaat je woonkamer!
Le Galoubet
OUT! Vakantiepark Provence
Beneden bij de receptie een prachtig zwembad en pingpongtafels, in het dorpje Souliès Toucas een goed en betaalbaar restaurantje op loopafstand. Oja, en vergeet die bakker niet! Jammie, jammie. De kids hebben nog nooit zoveel stokbrood gegeten en die brownies moet je geproefd hebben!
Vakantiepark Le Galoubet
Het Zwembad
Vooral een weekje om tot rust te komen met een goed boek? Jazeker. Maar je kunt hier ook heel mooi wandelen. Ook begeleide wandelingen met een gids worden op de receptie regelmatig aangeboden.
Vakantiepark Le Galoubet
Wandelen in de Provence
Verder is er natuurlijk de kustlijn van de Côte d'Azur met de eilanden, Nice, Cannes, Frejus, Grasse, Gorges du Verdon, de kabelbaan in Toulon, etc. etc. De Provence biedt zo veel mogelijkheden. Wij kozen voor een uitstapje naar Saint Tropez, waar de jeugd zich heeft vergaapt aan de luxe boten.
OUT! Vakantiepark Provence
St Tropez

Tenslotte natuurlijk genieten van de prachtige baaien aan de Côte d Azur! Kortom een geweldige bestemming voor het voor- en naseizoen omdat het behoorlijk weerzeker is en het park dan een prima prijs-kwaliteit verhouding heeft. Het hoog-seizoen? Tja, de Provence en met name de Côte d'Azur is in het hoogseizoen niet mijn favoriete bestemming, heet en druk... Maar wil je deze kant op dan is dit wel een heel fijne bestemming. Soulliès Toucas ligt net buiten de geijkte toeristische paden, het blijft hier relatief rustig, het park is ook in het hoogseizoen voor de regio zeer betaalbaar te noemen en door de bebossing en de ligging op een helling heeft u hier altijd schaduw en een beetje wind. En de vakantiehuisjes hebben airco natuurlijk!
Le Galoubet
Volgend jaar weer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten