maandag 21 maart 2016

Kindervakantiehuizen in Frankrijk

Nederlanders begrijpen dat toch beter dan de Fransen: als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders vakantie!
Op z'n Frans beperken faciliteiten bij een vakantiehuis zich vaak tot een zwembad. Omheind en veilig natuurlijk, want regelgeving te over. Maar het zijn de Nederlandse en Belgische verhuurders in Frankrijk die weten hoe je kinderen, en daarmee hun ouders, tevreden houdt!
Zo verhuren wij in de Noordelijke Dordogne een prachtige Manoir direct aan een recreatiemeer.


Wat betreft deze Manoir met daarin 2 luxe, modern ingerichte vakantiehuizen, heeft het Nederlandse beheer dat prima begrepen. Want al heeft de Manoir een chique uitstraling en is er, behalve het zwembad ook een sauna en whirlpool, er is hier allereerst gedacht aan de kinderen. Niet alleen vind je in de huizen alles voor (kleine) kinderen tot aan de babykamer toe, maar er is een speciaal kinderzwembad, volop speeltoestellen en een trampolineVerder een speciale recreatieruimte voor knutselen en spelletjes met TV voor als het minder weer is, tafelvoetbal, pingpong en airhockey onder overkapping van de schuur, waar ook de grote gezamenlijke BBQ en picknickplaats is. De wat oudere jeugd zal zich ook prima vermaken aan/in/op het aangrenzende recreatiemeer en natuurlijk ga je een keer met ze kanoën op de Dordogne (Brantôme). Oja, de ‪‎accommodatie‬ is nog beschikbaar voor de 1e week van de ‪#meivakantie‬!Op zoek naar een vakantiehuis met  heel veel faciliteiten voor kinderen. Kijk dan eens op onze Kindervakantiehuizen pagina. Desgewenst kunt  u uw wensen nog specialiseren  in vakantiehuizen met heel veel faciliteiten voor babies/peuters, vermaak voor lagere schooljeugd of vakantiehuizen met mogelijk voor tieners!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten